Sielunhoitoapua elämän eri osa-alueille

Kaipaatko keskustelu- tai rukousapua? Voit lähettää rukouspyyntösi, rukousaiheesi seurakunnalle sekä kysyä sielunhoito- ja keskusteluapua oheisella lomakkeella. Voit myös soittaa suoraan meille kysymyksinesi.

Jos haluat varata ajan sielunhoitoon, voit täyttää oheisen lomakkeen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: . Laita viestiin yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä. Sielunhoito perustuu 3-5 tapaamisen lyhytprosessille ja sielunhoitajana toimii koulutettu ja valtuuttamme sielunhoitaja.

Keskustelu- ja rukouspuhelin:
Seurakuntamme vapaaehtoisauttajat palvelevat sinua tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 18-20 ja sunnuntaisin klo 12:30-14:40 puhelinnumerossa 044 300 4404.

    Diakoniamme auttaa kriiseissä ja arjessa.

    Ruokakassijako ja Hyvän Mielen Lounaamme (lounaat jatkuvat koronaepidemian hellittäessä) ajankohdat löytyvät parhaiten Operaatio Ruokakassin kalenterista. Operaatio Ruokakassi on pääosin vapaaehtoisvoimin toimiva avustusjärjestö. Operaatio Ruokakassin tehtävänä on keskitetysti hankkia ja toimittaa ruokaa jaettavaksi yhdistyksen jäsenjärjestöjen kautta vähävaraisille ihmisille.

    Jakamamme ruoka on ilmaista ruokakassin hakijalle ja jonoon voi tulla kuka tahansa apua tarvitseva. Diakoniakassamme tarjoaa harkinnanvaraisesti elintarvikelahjakortteja. Apu perustuu yksilölliseen tilannearvioon. Lähtökohtaisesti avun saaminen edellyttää voimassa olevaa toimeentulotukipäätöstä. Lisätietoja avusta antaa toimistomme 041-5363645 (Toimistoon voit olla yhteydessä: ma, ti ja to 10-13, ke 11-13, pe suljettu.)

    Loading...